Ladies of Soul

Dames overtuigen in uitverkocht Ziggo Dome.

In een uitverkochte Ziggo Dome kreeg het publiek waar ze voor gekomen was! Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Glennis Grace en Candy  Dulfer brachten als de Ladies of Soul een bijna tweeënhalf uur durende topshow. Onder begeleiding van een 14-koppige band speelden zij de zaal plat en brachten met bezieling bekende en minder bekende soulvolle nummers.

En de Ladies of Soul trakteerden het publiek op meer. Trots deelden zij het podium met de wereldberoemde zangeres en percussionist Sheila E., die klassiekers bracht als Love Bizarre en Glamorous Life. Bovendien was er de officiële come back van de populaire R&B groep Re-Play.

Als vocaliste Zanillya, voormalig winnares van De Grote Prijs van Nederland, samen met Edsilia en Glennis op het podium verschijnt, komt het verborgen danstalent van deze twee Ladies naar boven. Ook staan de Ladies zij aan zij met de Vlaamse pop- en souldiva Natalia, waarmee zij op 27 februari in een uitverkochte Lotto ArenA Antwerpen staan.

De drie avonden Ladies of Soul in de Ziggo Dome zijn uitverkocht, evenals de show in Antwerpen op 27 februari a.s. Voor mensen die de show gemist hebben of nogmaals willen beleven, komt binnenkort de cd en dvd Ladies of Soul Live In the Ziggo Dome 2015 uit. Verkrijgbaar via o.a. bol.com: http://www.bol.com/nl/c/algemeen/ladies-of-soul/10807797/index.html. Bovendien is het concert zaterdag 14 februari ook live te zien op Ziggo TV digitaal kanaal 12 of via clubziggo.nl/live.

Meer informatie: www.ladiesofsoul.nl.

Fotografie: Ivo van Vliet