Xavier Rudd

Multi-instrumentalist brengt op 23 maart nieuwe album Nanna uit.

Het nieuwe album Nanna van de Australische multi-instrumentalist Xavier Rudd is de volgende mijlpaal in zijn carrière. Tot op heden trad hij voornamelijk op als eenmansband met een aantal gitaren, drie didgeridoos en diverse inheemse drums. Nu is hij de voorman van Xavier Rudd & The United Nations, een groep excellente muzikanten afkomstig uit alle hoeken van de wereld met verschillende culturele achtergronden, waaronder Australiërs, Aboriginals, Zuid-Afrikanen, Duitsers en inwoners van Samoa en Papoea-Nieuw-Guinea.

Xavier Rudd: “This band is symbolic of the message that all people of the world can come together, respect the ancient ways and return to the spirit.” Nanna is een perfecte mix van reggae, wereldmuziek, pop en folk en werd gemixt door levende legende Errol Brown in de Tuff Gong Studios.

Xavier Rudd heeft over de hele wereld op grote festivals gespeeld, zoals Bonnaroo Music Festival, High Sierra, Lowlands en Werchter, en opgetreden met Jack Johnson, Dave Matthews, Ben Harper en G. Love & Special Sauce.

Meer informatie: http://www.xavierrudd.com/