Charles Aznavour

Charles Aznavour op 22 november in de Heineken Music Hall.

In De Wereld Draait door werd recent aangekondigd dat Charles Aznavour wegens groot succes nog een laatste keer naar Nederland komt. Op zondag 22 november geeft de Franse zanger een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.  De kaartverkoop is reeds gestart.

De legendarische Franse zanger Charles Aznavour wordt beschouwd als een van de grootste singer/songwriters aller tijden. In een carrière van 70 jaar heeft hij meer dan 100 miljoen albums verkocht, 1200 liedjes geschreven, in 80 films gespeeld, 294 albums gemaakt en duizenden concerten gegeven in 94 verschillende landen. De chansonnier zingt in 7 talen en zijn nummers zijn door veel artiesten gecovered waaronder Elton John, Bob Dylan, Sting, Placido Domingo, Céline Dion, Julio Iglesias, Edith Piaf, Liza Minnelli, Sammy Davis Jr, Ray Charles en Elvis Costello.

Charles Aznavour had wereldwijd succes met het nummer She waarmee hij in vele landen een nummer 1 positie behaalde en welke ook is gebruikt in de film Notting Hill. Andere grote hits van de Franse chansonnier zijn The Old Fashioned Way, Yesterday When I was Young, La Mamma, La Bohème en What Makes a Man.

Vorig jaar vierde Charles Aznavour zijn 90e verjaardag. Hiermee is hij de ‘longest standing’ A-list ster ter wereld die momenteel nog steeds langs concertzalen over de hele wereld tourt. Zijn huidige reeks concerten draagt de titel Farewell Concert waarmee de zanger aangeeft dat het zijn laatste tour is. Na 2 uitverkochte shows in de Heineken Music Hall in 2013 krijgen de Nederlandse fans nog een laatste keer de mogelijkheid de wereldster live te bewonderen op zondag 22 november in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert is direct van start gegaan via www.ticketmaster.nl.

Charles Aznavour – Farewell Concert

Zondag 22 november. Heineken Music Hall – Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur. Entree: € 95, € 125 en € 148 (excl. servicekosten)