Dance Valley

21e editie, meer dan 100 artiesten, 10 stages, 6 muzikale partners & 1 oude favoriet! 

Dance Valley maakt vandaag de line-up bekend met meer dan 100 nationale en internationale artiesten. Op 1 augustus 2015 staan onder andere op het programma: Showtek, Fedde le Grand + Special act’s, Blasterjaxx, Sander van Doorn, Nervo, Vicetone, Ferry Corsten en Quintino ft Audio Bullys. Nieuw dit jaar is de Sexed Up Stage met als closing act de founding father, Dyna. Terug van weg geweest is de HQStage met Hard House artiesten van het eerste uur zoals JPTom Harding en Yoji, die weer met het oude vertrouwde en populaire Vinyl gaan draaien.

DANCE VALLEY: EEN MUZIKALE MIX VAN NU, TOEN EN DE TOEKOMST

Vlakbij Amsterdam in de Velsen Valley te Spaarnwoude organiseert Dance Valley haar 21e editie. Het festival staat bekend om een dag vol authentieke dance met een grote diversiteit in muziekstijlen en kondigt dit jaar 10 stages aan, waarvan 6 door partners muzikaal gehost. Zo staat deDeephouse Stage weer in het teken van FLOWFranky Rizardo zet met dit concept een verfrissende benadering neer op de deephouse muziek.

Sexed Up omarmt de Eclectic Stage met GhostRidersDyna en zijn team nemen het publiek mee op een tegendraadse en eigenwijze manier op een reis die alle verwachtingen zal overtreffen. De Trance Stage staat dit jaar in het teken van Full On van Ferry Corsten met namen als Mark Cherry, Marco V en Emma Hewit Live. Ook Beatloverz is weer van de partij met knallende EDM beats van onder meer MOTi. Op de Techno Stage zullen Monika Kruse & 2000 and One de standaard zetten van de in totaal 6 back 2 back sets!

4 HARD VALLEY STAGES MET HARD HOUSE, HARDSTYLE & HARDCORE

In 2013 heeft Dance Valley een tweede Valley speciaal voor liefhebbers van de harde dance stijlen geïntroduceerd met dit jaar 4 podia. DeHardstyle & Raw Hardstyle Stage vormen samen een brutale, ruige en vooral echt harde Main in deze Vallei. CrypsisE-Force en Endymion zijn 3 van de Hardstyle headliners op deze stage. Ook Hardcore is dit jaar stevig vertegenwoordigd. Deze stage omarmt Hellbound met een back 2 back Battleground waar artiesten als Art of FightersTieum en The Sickest Squad aan meewerken.

Met nog een speciaal Freestyle podium voor liefhebbers van de hardere stijlen met namen als DeepackLuna en Pavo en de terugkomst van HQ als Vinyl stage op een prominente plek in deze Harde Valley belooft Dance Valley 2015 weer een grootse muzikale editie te worden. Vorig jaar vierde Dance Valley haar 20e verjaardag tijdens een zeer geslaagde editie met 40.000 bezoekers. In 2013 keerde het festival terug naar de opzet zoals het halverwege jaren ‘90 groot werd. Met succes. Het festival zet deze koers dan ook dit jaar op haar eigen wijze door!

SHUT UP & DANCE! DO WHATEVER THE FUCK MAKES YOU HAPPY!

Volledige line-up bekijken? Check de Dance Valley website.