Elvis 80th Anniversary Concert

Muzikale reis door het leven van Elvis Presley.

In 2015 zou Elvis Presley 80 zijn geworden. Om dat te vieren, nemen artiesten van wereldniveau u mee op een swingende muzikale reis. Van de rauwe energieke jaren ‘50, het gepolijste vakmanschap uit de jaren ‘60, naar de glitter van Las Vegas in de jaren ‘70. Elvis 80th Anniversary Concert reist momenteel door Nederland.  Op 6 maart stond de show in de Goudse Schouwburg.

CHRIS CONNOR was de eerste Elvis Tribute Artist die het London Palladium uitverkocht. Hij is ‘Best Elvis Tribute Artist Of The The Year 2014’. Niemand minder dan Elvis’ eigen tourmanager Joe Esposito bracht een emotioneel eerbetoon aan Chris: “Wow, you sound and look just like Elvis”.

BEN THOMPSON is Winner ‘Europe Ultimate Elvis Tribute Elvis’ 2013 (UK) & Top Five ‘The Ultimate Elvis Tribute Artist 2013 (Memphis, USA), 2nd place Ultimate Elvis Tribute Artist 2014 (Memphis, USA).

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl