Huntenpop

UB40 MET ALI CAMPBELL NAAR HUNTENPOP.

De Britse band UB40 is één van de headliners op de 26e editie van Huntenpop op vrijdag 14 & zaterdag 15 augustus in het DRU Park te Ulft. De band komt inclusief originele zanger Ali Campbell, Terence “Astro” Wilson en

Michael “Micky” Virtue naar de Achterhoek. Met gigantisch veel hits op hun CV is de Britse band UB40 ’s-Werelds

meest succesvolle reggaegroep aller tijden. Wat te denken van tophits als (I Can’t Help) Falling In Love With You, Kingston Town, I Got You Babe en natuurlijk Red Red Wine. De organisatie is er dan ook bijzonder trots op dat de band op zaterdag 15 augustus naar Ulft komt. Wij genieten nu al!

De voorverkoop van Huntenpoptickets start op zaterdag 28 maart via www.huntenpop.nl. Een zaterdagticket kost als vanouds 35 euro,

een weekendticket inclusief camping 59 euro. Binnenkort maakt de organisatie een hele reeks nieuwe namen bekend.

Meer info via: www.huntenpop.nl

www.twitter.com/huntenpop en www.facebook.com/huntenpop