Joris Linssen & Caramba

Joris Linssen & Caramba – Stroom.

Met hun passionele, emotionele klanken weet Joris Linssen samen met zijn band al jarenlang grote zalen in te pakken. De carrière van Joris Linssen & Caramba zit in een stroomversnelling. ‘Stroom’ is alweer de vierde theatervoorstelling van de formatie. Het is weer een meeslepende show vol mooie liedjes en prachtige verhalen. Want Joris Linssen is naast muzikant ook een begenadigd verteller. En die combinatie blijkt een perfecte. Joris Linssen en Caramba hebben een mooi verhaal. Ze brengen Nederlandstalige muziek met een vleugje Mexico. Maar ook de klanken van Argentijnse tango sijpelen door in de muziek. Zeker op de cd ‘Stroom’ van de gelijknamige theatervoorstelling. Daar staan betoverende ballades op naast aanstekelijke songs, overheerlijk gekruid met Mexicaanse peper en wervelende tango. Ook de teksten zijn belangrijk op ‘Stroom’, naast de melancholische kant die zeker ook terugkomt. Op sommige momenten is het echt fiesta time bij de vier mannen en dame. ‘Stroom’ is het grootste succesprogramma van Linssen & Caramba tot nu toe. 120 zalen door heel Nederland boekten de voorstelling en dat mag zeker een mijlpaal heten. De cd is een mooie aanvulling van de voorstelling maar ook op zichzelf is dit weer een meeslepende album van de formatie.

www.jorislinssen.nl

Facebook.com/Jorislinssenencaramba