Martin Garrix

MARTIN GARRIX RELEAST NIEUWE SINGLE “DON’T LOOK DOWN” FEATURING USHER.

De Nederlandse DJ Martin Garrix heeft van de week zijn nieuwe single “Don’t Look Down” uitgebracht samen met niemand minder dan Usher.

Het duo gaf de afgelopen weken al een aantal hints op hun social media kanalen over de samenwerking maar vannacht was het dan eindelijk zover.

Bekijk hier een sneak peek van Martin Garrix met Usher in de studio.

Over MARTIN GARRIX

Getekend door Spinnin’ Records en met de support van Scooter Braun is Nederlandse DJ Martin Garrix uitgegroeid tot één van de jongste sterren in de elektronische dansmuziek. Met een #4 positie in de DJ Mag Top 100 hitlijst in 2014, de aandacht van Billboard’s perstigieuze “21 under 21” en Forbes’ “30 under 30” lijst begint het Martin Garrix verhaal maar net.

Zijn wereldwijde hitsingle “Animals” behaalde de #1 positie in de UK en bereikte internationaal platina met tot op heden meer dan 100 miljoen streams op Spotify en 400 miljoen views op Youtube.

In 2015 zal Martin ook druk bezig zijn met spraakmakende shows, festivals en is hij resident DJ bij het gloednieuwe super club, Omnia in Las Vegas.

Over USHER

Usher heeft gedurende zijn carriëre, de afgelopen 20 jaar, een indrukwekkend repertoire aan hits uitgebracht. Hij is dan ook een van de best verkopende artiesten in de Amerikaanse muziekgeschiedenis met meer dan 50 miljoen albums te hebben verkocht wereldwijd. Hij heeft vele prijzen in de wacht kunnen slepen waaronder 8 Grammy’s en werd uitgeroepen tot de nummer 1 Hot 100 artiest van het afgelopen decennium. Waarin zijn album “Confessions” als de top solo-album van het decennium wordt genoemd. Usher bereikte negen Hot 100 hits en 18 Hot 100 Top 10 singles.

Usher is op dit moment bezig met The UR Experience wereld tour. Later dit jaar zal hij zijn 8ste album uitbrengen.

De track is te downloaden op iTunes en te beluisteren op Spotify.

https://twitter.com/MartinGarrix

https://instagram.com/martingarrix

https://www.facebook.com/martin.garrix?fref=nf