Miss Montreal

MISS MONTREAL VOORPROGRAMMA ‘GROOTS MET EEN ZACHTE G’ CONCERTEN GUUS MEEUWIS.

Guus Meeuwis had één wens voor de Jubileumeditie van zijn ‘Groots met een zachte G’ concerten; eindelijk een dame als gast op zijn bühne. Vol trots maakt de zanger bekend dat Miss Montreal zijn support act zal zijn tijdens de komende concertreeks op 12, 13, 14, 19 en 20 juni in het Philips Stadion in Eindhoven.

“Het is nooit een bewuste keuze geweest dat er alleen maar mannen langskwamen op het podium. Sterker nog, we hebben regelmatig dames benaderd maar die konden dan niet in verband met een volle agenda of omdat ze druk waren met een plaat opnemen. Ik ben dan ook super trots dat we Miss Montreal hebben kunnen strikken!” aldus Guus.

Het is verleidelijk om tijdens een jubileumeditie vooral terug te kijken maar dat is de zanger geenszins van plan. Net als tijdens zijn gehele jubileumjaar wil Guus Meeuwis ook tijdens zijn stadionconcerten de blik naar voren richten. “Geen gasten uit het verleden maar de muziek van nu en artiesten waarvan ik denk dat ze straks ons stokje gaan overnemen. Miss Montreal is natuurlijk al lang een gevestigde naam maar ik verwacht dat ze alleen maar groter zal worden. Ik zie haar over een paar jaar als de grootste zangeres van Nederland. Wie de overige gastartiesten zijn houden we nog even geheim. Ik kan alleen verklappen dat ik waanzinnig trots ben op onze line-up dit jaar,” aldus Guus.

De ‘Groots met een Zachte G’ concerten vormen de kroon op een nu al fantastisch jubileumjaar, waarin Meeuwis vooruitkijkt en zijn grootste wensen in vervulling laat gaan. Hij trapte het jubileumjaar af met het nummer-1 album ‘Hollandse Meesters’, een unieke samenwerking met New Cool Collective Big Band, en een gelijknamig concert in het Rijksmuseum. Begin februari stond hij samen met de met 2-Michelinsterren bekroonde chef Dick Middelweerd in de keuken van zijn eigen pop-up restaurant Gustaaf in Tilburg. De winst van Restaurant Gustaaf, ruim €25.000, is in zijn geheel naar Stichting Muziekids gegaan. In mei volgt een uitverkochte show in de Londense Royal Albert Hall. Als afsluiting van het jubileumjaar volgen vijf concerten in het Philips Stadion in Eindhoven onder de noemer ‘Groots met een Zachte G – de Jubileumeditie’.

Kaarten voor ‘Groots met een zachte G – de Jubileumeditie’ zijn te koop via Ticketmaster.nl, 0900-3001250 (€ 0,60 p.m.) en de bekende voorverkoopadressen.

Groots met een Zachte G 2015 – Philips Stadion, Eindhoven
Vrijdag 12 juni       – 20.00 – 23.00 uur
Zaterdag 13 juni   – 20.00 – 23.00 uur
Zondag 14 juni      – 16.00 – 19.00 uur Matinee concert
Vrijdag 19 juni       – 20.00 – 23.00 uur
Zaterdag 20 juni   – 20.00 – 23.00 uur
Voor meer informatie:
www.grootsmeteenzachteg.nl | www.guusmeeuwis.nl | www.guusmeeuwis.nl/jubileumjaar

Foto: Hans Kreutzer