Mr. Probz

WEDEROM SUCCES VOOR MR PROBZ.

Dat Mr. Probz een succesvol jaar achter de rug heeft is al langer bekend, maar ook in 2015 staat geen maat op het succes van de 30-jarige zanger. Zo werd afgelopen week bekend dat “Waves” de toppositie in de Singles Ranglijst Aller Tijden van de GFK heeft overgenomen van The Black Eyed Peas. Daarnaast is het nummer ook genomineerd voor een Duitse Echo Award.

Nadat ‘Waves’ meermaals werd onderscheiden met verschillende awards en andere vormen van erkenning, stoot het nummer nu The Black Eyed Peas van de eerste plaats in de prestigieuze ranglijst van de GFK. Tot vorige week stonden zij op nummer 1 met de track “I Gotta Feeling” uit 2009.

Daarnaast werd afgelopen donderdag bekend gemaakt dat Mr. Probz genomineerd is voor een ‘Echo Award’, de voornaamste Duitse muziekprijzen die op 26 maart in Berlijn zullen worden uitgereikt.

De Robin Schulz remix van het nummer “Waves” is genomineerd in de categorie “Hit van het jaar”, nadat de single in Duitsland al de drievoudige platinum status bereikte.

Eerder ontving het nummer al een nominatie voor een Grammy Award in de categorie Remixed Recording.

Afrojack remix ‘Nothing Really Matters’

Afgelopen week werd in navolging op het succes van Mr. Probz’ tweede hitsingle ‘Nothing Really Matters’ een Afrojack remix uitgebracht. Het origineel groeide in onder andere Nederland en België al uit tot een grote hit, maar ook de remix wordt goed ontvangen met lovende publicaties op internationale muziekblogs