Nicki Minaj

Rapster zet vette show neer.

Op donderdag 19 maart kwam Nicki Minaj met ‘The Pinkprint Tour’ naar de Ziggo Dome! Popicoon en rapster Nicki Minaj nam als support act niemand minder dan R&B zanger Trey Songz met zich mee!

Van underground rapster tot fashionicoon en gevierde popster, Nicki Minaj heeft het helemaal voor elkaar. Minaj weet in 2010 vriend en vijand te verrassen met haar debuutalbum ‘Pink Friday’, dat direct op de hoogste plaats van de belangrijkste hitlijsten terechtkomt. Ook met de singles ‘Super Bass’, ‘Starships’ en ‘Anaconda’ mag de extravagante zangeres wereldwijde hits op haar naam schrijven.

2014 was een bijzonder mooi jaar voor Nicki Minaj: zo scoorde ze een dikke hit met het nummer ‘Bang Bang’ dat ze samen met Jessie J en Ariana Grande heeft opgenomen, stootte ze Michael Jackson van de troon met het aantal noteringen in de Billboard Hot 100 en mocht ze Beyoncé en Jay-Z vergezellen op hun “On The Run” tour. Als kers op de taart bracht ze ook nog eens het langverwachte album ‘The Pinkprint’ uit!

In het voorprogramma stond niemand minder dan Trey Songz! In de R&B- en hiphop-scene is hij een graag geziene gast, getuige zijn samenwerkingen met artiesten als Jay-Z, Kanye West, Lil’ Wayne, Wiz Khalifa en Drake. Zijn eigen internationale succes kwam na de release van debuutalbum ‘I Gotta Make It’ in 2005. @Ziggo Dome

Foto’s Trey Songs: Harold Versteeg