Oliver Heldens

Nederlandse dj ontvangt award in Miami.

 

Oliver Heldens is bij de International Dance Music Awards in Miami beloond met een award. De Nederlandse dj won de award tijdens een feestelijke ceremonie, afgelopen nacht, hij won de award voor Best Breakthrough Artist.

 Het maakt van 2015 nu al een waanzinnig jaar voor de 20-jarige Oliver Heldens. Nadat hij vorig jaar twee internationale hits scoorde met ‘Gecko (Overdrive) en ‘Last All Night (Koala)’ toerde hij de afgelopen maanden door Europa, Zuid- en Noord-Amerika, werd hij begin dit jaar achtereenvolgens genomineerd voor een Fun Radio European DJ Award, een EMPO Award én ontving hij een Buma Award voor ‘Gecko (Overdrive)’ en nu dus vier IDMA’s.

 Tijdens het WMC is hij eveneens een opvallende aanwezige. Heldens speelde deze week al een headline show op Spinnin’ Sessions, staat deze vrijdag op het veelgeroemde Ultra Music Festival en staat zaterdag centraal op zijn eigen Heldeep Pool Party in de Delano Beach Club van Miami. Eerder vanavond reikte hij ook een IDMA uit aan Galantis voor Best Group, het moge duidelijk zijn dat Oliver Heldens en zijn eigenzinnige deephouse geluid een belofte voor de toekomst zijn.