Parkpop

Paul Weller en Chef’Special op 35e editie Parkpop.

Eén van de grootste Britse rockers Paul Weller en Neerlands laatste hitmachine Chef’Special  zijn op 28 juni aanwezig op de 35e editie van Parkpop. Naast Weller en Chef’s Special zullen ook The Elementary Penguins, Orange Skyline en Bongo Botrako hun opwachting maken in het Haagse Zuiderpark. De volledige line-up van Parkpop wordt begin mei bekend gemaakt. Eerder dit jaar wist organisator DUCOS Productions al te melden dat Duran Duran, De Dijk en UB40 op de avond voorafgaand aan Parkpop zullen schitteren in het Haagse Zuiderpark tijdens Night at the Park. Parkpop en Night at the Park vormen samen het ultieme weekend voor de liefhebber van popmuziek. Het imago van Den Haag als Music City wordt hiermee nogmaals bevestigd.

Paul Weller

De ‘Modfather of Rock’ Paul Weller werd in de jaren ’70  bekend als gitarist en zanger van één van de populairste punkbands The Jam. Begin jaren ’80 slaat Weller een nieuwe muzikale koers in met zijn band The Style Council. In 1990 besluit Paul Weller solo te gaan en wordt sindsdien door velen gezien als de man die de Britpop nieuw leven heeft ingeblazen. Op 8 mei van dit jaar verschijnt het nieuwe album Saturns Pattern waarvan Weller zelf zegt; “I think it’s one of the best things I’ve done..”. Weller is nog steeds één van de meest geliefde en invloedrijke artiesten van Groot-Brittannië.

Chef’Special

Met de unieke mix van funk, rap, pop, rock, reggae en ska wist de Haarlemse band Chef’Special met de singles Birds en Scribblin’  langzaam maar zeker Nederland te veroveren. Met een energieke en dynamische show hebben de mannen onlangs grote festivals zoals Lowlands, Pinkpop en Sziget plat gespeeld en knalde ze een heel seizoen lang als vaste huisband van De Wereld Draait Door. De single In Your Arms is zonder twijfel de grootste hit van de Haarlemmers en ging platina.

Night at the Park

Dit jaar zal de tweede editie van Night at the Park plaatsvinden op de dag voorafgaand aan Parkpop. Met o.a. Duran Duran als headliner, De Dijk, UB40 en nog veel meer. Inmiddels zijn alle Early Bird Tickets volledig uitverkocht. Via www.nightatthepark.nl zijn de reguliere tickets nog beschikbaar.

Voor meer info over Parkpop: www.parkpop.nl

Voor tickets & info over Night at the Park: www.nightatthepark.nl