The Script

Band overtuigt in Ziggo Dome.

Sinds hun oprichting in 2001 heeft The Script over de hele wereld grote successen behaald. Zo verkocht de Ierse band meer dan 20 miljoen albums, waarbij alle drie hun albums wereldwijd de multi-platina status bereikt hebben.

Onlangs kondigde de band hun nieuwe, vierde album “No Sound Without Silence” aan, die recent uitgekomen is. De eerste single van dit album, Superheroes, is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde hit en bevestigt het succes en de populariteit van de band.

Vorig jaar speelde The Script nog in de Ziggo Dome en op Pinkpop, en eerder deze maand verrasten Danny O’ Donaghue, Mark Sheehan & Glen Power met een clubshow in de Paradiso. Dit concert was binnen enkele minuten uitverkocht.

The Script was duidelijk in vorm in de Ziggo Dome en wist de hele zaal een onvergetelijke ervaring te bezorgen. @Ziggo Dome

Fotografie: Harold Versteeg