TIKTAK Festival

Nummer twee DJ’s van de wereld Dimitri Vegas & Like Mike exclusief op TIKTAK Festival.

‘TIKTAK Eclectic Music Festival’ gaat groter dan ooit tevoren! 18 juli aanstaande is het ArenAPark in Amsterdam weer hét terrein waar het enige echte eclectische dansmuziek festival van Nederland plaatsvindt. Dit keer verdubbelt het festival zijn bezoekersplaatsen tot 20.000. Speciaal voor deze royale editie zijn de eerste DJ’s die de hoogstaande line-up gaan dragen bekend: de nummer twee DJ’s van de wereld ‘Dimitri Vegas & Like Mike’ zijn deze zomer exclusief te bewonderen bij TIKTAK Eclectic Music Festival. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.tiktakfestival.com.

Groter dan ooit tevoren!

De optelsom van een reeks weergaloze avonden in club AIR, een bombastische Mysteryland stage in 2012, een episch nieuwjaarsfeest in de Heineken Music Hall en inmiddels twee festivaledities op het ArenA Park in 2013 en 2014, roept TIKTAK nu om groei en meer bezoekersplaatsen.Ga groot of ga naar huis’ dat is de mind set van E&A Events, de organisatie achter het festival.  Aankomende zomer is het event groter dan ooit tevoren en maakt het plaats voor meer topartiesten en meer kunstenaars, voor de meest energieke menigte ter wereld. De bezoekers kunnen zich opmaken voor een geweldig festival waar muziekstromingen als Trap, HipHop en EDM samenkomen.

Line-up

Het populaire Belgische DJ-duo Dimitri Vegas & Like Mike zijn deze zomer exclusief te zien bij TIKTAK Eclectic Music Festival in Amsterdam. Momenteel staan deze nu al legendarische DJ-helden op de welverdiende tweede positie – na Hardwell – genoteerd in de DJ MAG TOP 100. De exclusiviteit houdt in dat het duo deze zomer nergens anders op een festival in Nederland te zien is. Naast Dimitri Vegas & Like Mike zijn inmiddels ook DVBBS, Deorro en Carnage aan de line-up toegevoegd.

Een korte virtuele impressie: https://www.youtube.com/watch?v=zpnQx5dfRnM

Meer informatie: www.tiktakfestival.com