WOO HAH!

BIG SEAN, THE UNDERACHIEVERS EN MEER NAAR WOO HAH!

De line-up van het Tilburgse hiphopfestival WOO HAH! krijgt steeds meer een vaste vorm. Vandaag komen er weer zes nieuwe namen bij. BIG SEAN, THE UNDERACHIEVERS, GANZ, WINNE x FEIS x ECKTUH, ECKTUH, TOURIST LeMC en FREEZ & A.R.T. zijn toegevoegd aan de line-up. De voorverkoop voor WOO HAH! 2015 is reeds gestart. Tickets kosten €39,- (excl. servicekosten) en zijn verkrijgbaar via www.woohahfestival.com.

WOO HAH! maakte al eerder de headliners CYPRESS HILL, JOEY BADA$$ en RUN THE JEWELS bekend naast grote namen als TRAVI$ SCOTT, FREDDIE GIBBS, VINCE STAPLES, YOUR OLD DROOG, FRESKU en DENZEL CURRY. BIG SEAN is de volgende grote toevoeging aan de line-up. Sean wordt gezien als één van de grootste talenten van Kanye West’s G.O.O.D. Music-stal. Met de albums ‘Finally Famous’ en ‘Hall Of Fame’ wist hij al een grote fanschare te creëren in de hiphop. Daarnaast nam hij nummers op met Kanye West, Jay-Z, Jessie J, Dizzee Rascal, Ariana Grande en zelfs Justin Bieber. Dit jaar kwam Big Sean’s nieuwe album ‘Dark Sky Paradise’ uit, die meteen op één binnenkwam in de Billboard Top 100.

Met Joey Bada$$ heeft WOO HAH! al een rapper uit Brooklyn, New York op de line-up staan. Nu kan ook THE UNDERACHIEVERS daar aan toegevoegd worden. Dit duo bestaande uit rappers AK en Issa Gold gebruikt de term ‘underachiever’ voor een levensstijl die wordt gekenmerkt door het gebruik van psychedelische drugs. Dit vloeit ook door in de muziek.

Verder komt ook de Rotterdamse hiphopcrew ECKTUH, ECKTUH, onder aanvoering van WINNE en FEIS naar Tilburg. De Nederlandse GANZ wordt toegevoegd aan het nieuwe DJ-podium, waarvoor eerder Jameszoo x James Pants bekend gemaakt werd. De Belgische rapper TOURIST LeMC en het Nederlandse duo FREEZ & A.R.T. maken deze aankondiging compleet. Later zullen er nog meer namen worden toegevoegd aan de line-up van WOO HAH! 2015.

WOO HAH! wordt georganiseerd door 013 Poppodium en Mojo Concerts. Na een geslaagde eerste editie in 2014, met onder meer optredens van Method Man & Redman, Chance The Rapper, YG en Isaiah Rashad, keert WOO HAH! in 2015 terug naar de Spoorzone van Tilburg. Dit jaar met een extra podium, meer optredende artiesten en een groter festivalterrein. Ook in de tweede editie wordt er weer aandacht besteed aan hiphop lifestyle, uitgebreide eetgelegenheden en diverse vormen van randprogrammering.  Ambassador tickets waren binnen een mum van tijd uitverkocht. Tickets kosten €39,- en de voorverkoop daarvan is reeds gestart. Ga voor meer informatie naar www.woohahfestival.com of volg WOO HAH! op Facebook, Twitter en Instagram.

WOO HAH! 2015

Zaterdag 4 juli, Spoorzone, Tilburg

Aanvang: 13:30uur.

Tickets – voorverkoop: €39,- (excl. servicekosten).

Tickets – deurverkoop, mits beschikbaar:  €45,-.