Faut Haut

Band releast opvallende single en clip.

FAUT HAUT- STOIC MAN

Cliplancering

Faut Haut is een macabere band met een avantgardisch tintje aangedreven door stuwende ritmes. Faut Haut is een merknaam an sich, waaronder bassist en frontman Joep Bollinger (Uber ich) en een steeds wisselend arsenaal aan sterspelers fungeren. Faut Haut is een van de eerste bands die Stillman onder zijn vleugels heeft genomen en sinds die tijd hebben ze grote stappen gemaakt. Na de lancering van hun debuut album ‘Faut Haut is Faut Haut’ hebben ze een live-video gelanceerd van ‘Stoic Man’, die opgenomen is in de Electrosaurus Studio van hun producer Pablo van de Poel. En vandaag op deze zonnige dag is de clip van ‘Stoic Man’ gelanceerd. Geproduceerd door Stillman en als director Max Westendorp. Super stylish en ingenieus. Jeej.

WATCH NOW: https://m.youtube.com/watch?v=ef_ThVGWYUA