Ladies of Soul

Ladies of Soul in 2016 opnieuw in de Ziggo Dome!

De Ladies of Soul staan op 12 en 13 februari 2016 opnieuw in de Ziggo Dome met een gloednieuwe show! Dit maken Trijntje, Berget, Edsilia, Glennis en Candy vandaag bekend. De officiële kaartverkoop start zaterdag 2 mei aanstaande.
Al vijf avonden, twee in 2014 en drie in 2015, hebben de Ladies of Soul in een uitverkochte Ziggo Dome laten horen, zien en voelen wat het samenbrengen van hun individuele kwaliteiten teweeg kan brengen. Het combineren van de power van Berget Lewis met het kraakheldere geluid van Glennis Grace, de warmte van Edsilia Rombley, de klasse van Trijntje Oosterhuis en de ongekende muzikaliteit van Candy Dulfer zorgt voor een show waarbij niemand in het publiek stil kan blijven staan.
De energie spatte eraf, op het podium en in de zaal. De dames kunnen dan ook niet wachten om in 2016 opnieuw de krachten te bundelen. Edsilia Rombley: “De shows begin dit jaar voelden echt magisch. Samen op een podium staan, geeft ons zoveel inspiratie.” Berget Lewis vult aan: “En de energie die we vanuit de zaal krijgen, geeft ons ook echt vleugels. De Ziggo Dome is groot, maar tijdens de shows voelt iedereen zo dichtbij.” Trijntje Oosterhuis: “En dat willen we juist ook. We stonden afgelopen twee jaar soms letterlijk tussen het publiek. Dat waren mooie momenten die we ook volgend jaar zeker willen laten terug komen.”
Tjeerd Oosterhuis, Musical Director van de shows: “We gaan voor 2016 opnieuw samen op zoek naar mooie en verrassende soul- en popklassiekers. We willen daarbij heel graag weer de grootsheid van de show combineren met een intimiteit die ontroert. Het effect daarvan voelde je dit jaar duidelijk in de zaal, echt heel bijzonder. We zijn ook alweer lekker druk aan het brainstormen over nieuwe verfrissende elementen die we toe willen voegen aan de show. Het zal wederom een groot spektakel worden!”
Trijntje, Edsilia, Berget, Glennis en Candy zijn met recht Ladies of Soul te noemen. Deze gerenommeerde artiesten behoren ieder tot de top van hun vakgebied. Hun indrukwekkende carrières en zangkwaliteiten maken hen gerespecteerde dames in de Nederlandse muziekindustrie. Met ‘Soul’ wordt niet alleen verwezen naar de voorliefde van de dames voor soul muziek, maar ook hoe zij ieder met hart en ziel op de bühne staan en ongekunsteld hun muzikaliteit tentoonspreiden. Ieder voor zich zorgen zij keer op keer al voor spetterende optredens. Dat zij hun krachten bundelden voor de Ladies of Soul zorgde in 2014 voor twee en in 2015 voor drie uitverkochte shows in de Ziggo Dome met een uitzinnig publiek en unaniem lovende recensies.
Tickets zijn vanaf 2 mei verkrijgbaar via www.eventim.nl en www.ladiesofsoul.nl.