Lorrèn

‘Wicked Jazz Sounds zangeres slaat haar vleugels uit met debuutsingle ‘The Game Of Love’.

Het geluid van de 22-jarige zangeres Lorrèn staat bol van muzikaliteit, charme en rauwe randjes met een melancholieke ondertoon. Dit alles gegoten in een soul en pop jasje dat je herkent uit de muziek van Selah Sue, Adele, Corinne Bailey Rae en Amy Winehouse.

Al op jonge leeftijd heeft Lorrèn het muziekvirus te pakken. Door haar deelname aan het Junior Songfestival in 2004 weet de zangeres waar ze thuishoort: op het podium! Door keihard te werken stond ze in de jaren daarna op het podium met Ntjam Rosie, Ruben Hein, Sabrina Starke en Al di Meola in de ‘North Sea Jazz Club’. Ook betoverde ze de afgelopen jaren verschillende podia als ‘The Sugarfactory’, ‘Jazz Festival Delft’ en de ‘Amsterdam ArenA’ met haar zang. Lorrèn is al twee jaar één van de gezichten van het collectief ‘Wicked Jazz Sounds’.

Op 13 April 2015 is eindelijk haar zelfgeschreven debuutsingle ‘The Game of Love’ uitgekomen bij Stargate Music. “Zodra ik begin met zingen gebeurt er iets, ik word één met de liedjes. Dit komt omdat ik alles zelfgeschreven heb en alles autobiografisch is. Ik hoop dat ik met deze single de luisteraar kan betoveren zoals ik dat ook op het podium doe.”

16 april aanstaande vindt haar single release plaats in het CC Café in Amsterdam. De entree is gratis.

Download ‘The Game Of Love’ van Lorrèn hier:

iTunes: http://apple.co/1yo3b9k

Spotify: http://spoti.fi/1CHbF6g

Soundcloud: http://bit.ly/1NxayBS

Website: http://Lorrenmusic.com

Facebook: https://www.facebook.com/lorrenmusic

Foto: North Sea Jazz Club