UNCLE ACID & THE DEADBEATS

UNCLE ACID & THE DEADBEATS NAAR NEDERLAND.

Uncle Acid & the Deadbeats komt in november naar Nederland. De psychedelische rock/metal band speelt in Tivoli de Helling in Utrecht en de Eindhovense Effenaar. De kaartverkoop start op woensdag 15 april om 10:00 uur. Kaarten zijn rechtstreeks te verkrijgen via de websites van beide podia.

Het tourschema ziet er als volgt uit:

11/11: Utrecht, Tivoli de Helling

12/11: Eindhoven, Effenaar

In 2009 wordt Uncle Acid & The Deadbeats opgericht. Ge├»nspireerd door het geluid van bands als Black Sabbath, The Stooges en Alice Coopper vertolken de Britten een hedendaagse variant op de populaire heavy metal stroming van de late jaren ’60 van de vorige eeuw; een combinatie van psychedelische rock, doom metal en stoner rock.

Uncle Acid & The Deadbeats debuteren in 2013 op de Nederlandse podia met een indrukwekkend optreden tijdens het Roadburn Festival in Tilburg. Ze spelen daar songs van hun reeds verschenen albums ‘Volume 1’ (2010), ‘Blood Lust’ (2011) en het dan kakelverse album ‘Mind Control’ dat een meer seventies pop geluid mee krijgt.

Hierna is de band in 2 jaar tijd nog vier keer te zien, maar veel touren doen ze niet. Najaar 2015 wordt er een nieuw album van de band verwacht en komen ze dus ook eindelijk weer naar Nederland voor shows.

Meer informatie over Uncle Acid and the Deadbeats is te vinden op http://acidcoven.com.