AirBeat-One

AirBeat-One kondigt parade van supersterren aan.

 Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Axwell /\ Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Fedde Le Grand, Martin Garrix, Nicky Romero, Steve Aoki en Zedd zijn de  headliners van het dance festival Airbeat-One in Duitsland.

 De 14e editie van Airbeat-One in Noord-Duitsland wordt gehouden op het Neustadt-Glewe vliegveld van 16 tot en met 19 juli 2015. Na een uitmuntende editie in 2014, met artiesten van wereldklasse zoals Tiësto, Alesso, Afrojack en Nicky Romero én 20.000 festivalgangers uit Europa, Amerika en Australië zal de editie van 2015 garant staan voor een ongekende ervaring. In totaal zullen meer dan 120 acts optreden op het driedaagse festival. Er zijn nog ruwweg drie maanden te gaan totdat het grootste elektronische muziekfestival van Duitsland los zal barsten op het prachtige landschap rondom de luchthaven. De luchthaven ligt in de Mecklenburg-Vorpommern, dat ooit door Steve Aoki werd omschreven als “een bijzonder mooie samensmelting van bomen, het is alsof je een festival in het bos binnen loopt”. De headliners op de Main Stage, met vijf DJ’s in de huidige DJ Mag Top 10, zijn de grootste acts van dit moment, zoals Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Axwell & Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Fedde Le Grand, Martin Garrix, Nicky Romero, Steve Aoki en Zedd.

De andere podia van het festival doen zeker niet onder voor de Main Stage. In de Terminal staan artiesten zoals Robin Schulz, Oliver Heldens, Lexy & K-Paul, Wankelmut, Lexer and Watermät klaar om de beste tech- en deephouse te laten horen. The Main Circus is de stage waar fans van de hardere elektronische muziekstijlen hun hart kunnen ophalen. Hier staan onder andere Frontliner, Zatox, Korsakoff, Coone en Brennan Heart. De Second Stage, verrijkt met adembenemende decoratie en lichtshows, zal zich richten op de progressive house en trance.

De editie van Airbeat-One in 2014 trok maar liefst 20.000 bezoekers. De organisatie besloot om dit jaar de capaciteit te verhogen. Net als ’s werelds toonaangevende festivals zoals Ultra Music Festival, Tomorrowland en EDC belooft de show op Airbeat-One spectaculair te worden. De Main Stage wordt twee keer zo groot, wat meer ruimte biedt voor waanzinnige licht- en lasershows en LED-effecten. De grootte van Airbeat-One festival is ongekend voor Duitse termen, en zal zijn hoogtepunt beleven tijdens de oogverblindende uurwerkshow zondagnacht. Alle podia zullen open zijn vanaf het begin op donderdag.

Bekijk hier de Airbeat-One 2014 Aftermovie: http://bit.ly/AirbeatOne2014

DE VOLLEDIGE LINE UP

 // MAIN STAGE 

Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Axwell & Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Fedde Le Grand,
Martin Garrix, Nicky Romero, Steve Aoki, Zedd, Borgeous, Danny Avila, Deniz Koyu, Dimitri Vangelis & Wyman, Jewelz & Sparks, Kaaze, Lucas & Steve, Makj, Merzo, Moguai, Noize Generation, Ostblockschlampen, Otto Knows, Thomas Gold, Tujamo, Twoloud, Bankewitz, Patric la Funk, Volt & State

// TERMINAL 

Robin Schulz, Oliver Heldens, Lexy & K-Paul, Aka Aka feat. Thalstroem live, A.N.A.L., Andrew Bennett, Bebetta, Danny Avila presents More, Drauf & Dran, Felix Jaehn, Format:B, Glanz & Ledwa, Gestört aber Geil, Hanne & Lore, Hochanstaendig, Holgi Star, Lexer, Nico Pusch, Oliver Schories, Rich vom Dorf, Sascha Braemer, Stefan Biniak, Soundplayerzz, Thomas Lizzara, Twopack, Wankelmut, Watermät, Zwette

// MAIN CIRCUS 

Atmozfears, Audio-freq, Bass Modulators, Brennan Heart, Code Black, Coone, Cyber, Da Tweekaz, Deetox, Dark Pact, Frequencerz, Frontliner, Korsakoff, Neophyte, Psyko Punkz, Technoboy, The Prophet, Stephanie, Wildstylez, Zatox, Creek, Marten Bale, Slideout, Zodiac Riserz, hosted by MC Da Syndrome & MC Villain

// 2ND STAGE 

Astrix, Captain Hook, Liquid Soul, Bubble, Morten Granau, X- Noize, Phaxe, Coming Soon, Major 7, Time in Motion, Ritmo, Interactive Noise, Audiomatic, Alter Nature, Mindwave, Fire Starter, DZP, Eco & Au.ge, Dottex, Dani Saki, Si-Moon, Monod, Synsoniq, Connexx, Cubixx, Anneli, Benzoo, Iovan, Feix, Arnox, Marcello Di, Soultool, Open Source, Johan, Matzen, Silence, KleySky, Schrittmacher, Syncron

Om er te komen: Fans zullen verzamelen op het festivalterrein via auto, trein en bus (shuttle service vanuit Neustadt-Glewe busstation) of via georganiseerde bustour (Feierreisen, Hardtours). De camping is compleet met sanitair direct naast het festivalterrein. Het dorp biedt een scala aan winkels en de grote Neustädter See om in te zwemmen. Festival tickets zijn van categorie 5 zijn nog beschikbaar voor €89 plus boekingskosten. Voorverkoop rondes 1-4 zijn reeds uitverkocht.

Alle informatie inclusief de complete line-up, tickets en informatie voor tijdens het festival kan gevonden worden op:

www.airbeat-one.de