Armin van Buuren

DJ wordt presentator Top 40 op Radio 538.

Op vrijdag 8 mei is DJ Armin van Buuren te horen als Top 40-presentator op Radio 538. Dat hebben Jeroen Nieuwenhuize en Armin van Buuren bekendgemaakt tijdens de uitzending van het radioprogramma. Van Buuren’s nieuwe single met Mr. Probz genaamd ‘Another You’ is daarnaast door het radiostation verkozen als ‘Alarmschijf’ voor aankomende week. De plaat zal hierdoor extra vaak te horen zijn op Radio 538.

Armin van Buuren is de allereerste Dance-artiest die zich mengt in de presentatie van de radioshow, die in 2009 werd onderscheiden met een Marconi Award voor het beste Nederlandse radioprogramma van dat jaar. De dj en producer zal samen met Jeroen Nieuwenhuize op 8 mei vanaf 14.00 tot 18.00 uur de Top 40 presenteren, waarin wekelijks de populairste platen van het moment aan bod komen.

Armin van Buuren: ‘Al 14 jaar maak ik met veel plezier mijn eigen radio show ‘A State of Trance’, maar de kans die ik heb gekregen om daarnaast een keer de Top 40 mede te presenteren met Jeroen doet mijn hart echt sneller kloppen! Ik heb een grote passie voor radio en kijk enorm uit naar 8 mei!’

Jeroen Nieuwenhuize: “Radio maken is passie en de Top 40 is voor mij het vlaggenschip onder radioprogramma’s. Armin is opgegroeid met de Top 40-lijst in zijn hand en is al jaren bevlogen radiomaker bij Radio 538. Het lijkt mij waanzinnig om onze passie een keer te bundelen en daarom tellen we volgende week vrijdag samen af naar de nummer 1.”

De presentatie van de Top 40 valt samen met de release van Armin van Buuren’s nieuwe single met Mr. Probz, ‘Another You’. De plaat is al ingeluid door een exclusieve periode op Spotify en is binnen anderhalve week al meer dan 4 miljoen keer beluisterd. De single is ook al verkrijgbaar als pre-order via iTunes, sinds de première van de Mark Sixma remix van ‘Another You’ tijdens Armin’s set op de main stage van Ultra Music Festival in Miami, op 28 maart. Vanaf 8 mei is de single ook beschikbaar via alle muziek download-en streamingservices.

Beluister ‘Another You’ exclusief op Spotify: http://bit.ly/ArmadaRadio

Pre-order ‘Another You’ via iTunes: http://bit.ly/AnotherYou_iT