Cody Simpson

Tieneridool verrast TivoliVredenburg.

Op 10 mei stond TivoliVredenburg geheel in het teken van het concert van de Australische Cody Simpson.

De achttienjarige Australische zanger Cody Simpson is hard op weg zijn collega Justin Bieber te evenaren wat betreft populariteit. De getalenteerde blonde surfboy werd een paar jaar geleden ontdekt toen hij wat slaapkamervertolkingen van nummers van Jason Mraz en Justin Timberlake op YouTube had gezet. Op zijn debuutsingle iYiYiY (2010) scoorde hij meteen een feature van Flo Rida en sindsdien is Simpson niet meer te stoppen. Binnenkort verschijnt zijn derde album Free. Opgenomen in een studio in Malibu met uitzicht op zee, klinkt Free helemaal Cody Simpson: vrolijk, ontspannen en feelgood!In TivoliVredenburg wist hij een hele zaal met een grotendeels vrouwelijk publiek met gemak in te pakken.

Foto’s Harold Versteeg Photofresh.nl