DI-RECT

Band viert 15 jarig jubileum met uniek concert in Haagse Westbroekpark.

De Haagse band DI-RECT viert op zaterdag 29 augustus haar 15 jarig jubileum in het Westbroekpark van Den Haag met een uniek concert: 15 JAAR DI-RECT. Sinds de oprichting van de band in 2000 scoorde DI-RECT maar liefst 25 hits. Tijdens het jubileumconcert zullen dan ook de onvergetelijke hits ‘Just the way I do’, ‘This is who we are’ en ‘Times are changing’ zeker aan bod komen. Tijdens het concert spelen muzikale vrienden van de band mee. Voormalig voorzanger Tim Akkerman, Barry Hay (Golden Earring), Waylon, gitarist Dennis van Leeuwen (Kane), Miss Montreal en concertpianist Wibi Soerjadi (waarmee DI-RECT de hit ‘Blind for you’ maakte) en vele andere artiesten geven unieke gastoptredens. Vanaf 17 augustus is in aanloop naar dit jubileumconcert op NPO3, AVROTROS, dagelijks prime time in TV programma ‘Hotel DI-RECT’ te zien hoe DI-RECT zich voorbereidt op het jubileum. Voor meer informatie en ticketverkoop: www.di-rect.com

“Het is echt te gek om ons 15 jarig jubileum samen met zo veel muzikale vrienden te vieren in het mooiste park van Den Haag. Dit wordt voor ons en voor de bezoekers een dag om nooit te vergeten” aldus Bas van Wageningen.

Er zijn op 29 augustus vanaf 16:00 uur diverse area’s in het Westbroekpark, waar verschillende live acts en DJ’s zullen optreden. Er is een half-pipe waar op geskate kan worden, er is een wijnbar en een grote BBQ. 15 JAAR DI-RECT is daarmee meer dan alleen een concert.  Het is een uniek feest waarbij van alles te zien, horen, proeven en beleven is.

Hotel DI-RECT

Vanaf 17 augustus is op NPO3, AVROTROS dagelijks prime time te zien hoe DI-RECT zich voorbereidt op het jubileum. Het TV-programma ‘Hotel DI-RECT’ geeft een unieke kijk in het leven van de mannen van DI-RECT, de voorbereidingen van het concert en de mooie gesprekken met hun gasten.

Tickets voor dit unieke DI-RECT jubileum zijn vanaf donderdag 30 april te koop via www.di-rect.com en Primera winkels. Ticketprijs: € 27,50 (exclusief servicekosten)Datum:

Zaterdag 29 augustus 2015

 

Programma:

16:00- 21:00 diverse optredens

21:00- 23:00 DI-RECT

 

Locatie:

Westbroekpark

Kapelweg, Den Haag

Tickets

www.di-rect.com

€27,50 (excl. servicekosten)