Festival come out & play

Een dag lang gezelligheid en muziek uit Oss en omstreken.

Het Jan Cunenpark in Oss stond zaterdag 23 mei bol van de muziek: op drie podia traden ruim twintig acts op, waarvan een groot deel uit Oss en omgeving afkomstig was.

Het muzikale aanbod was heel divers: reggae van Reality Reggae, singer-songwriters als The Man From The South en Melanie Kazemier en rock van Pop Goes The Weasel, Mexican Surf en TurboMonster. Voor de kinderen (maar ook voor hun ouders) was er een ‘silent swing’, een schommel met koptelefoon die tot een aparte ervaring leidde.

‘Festival come out & play, Jan Cunen park te Oss. Een dag vol muziek, gezelligheid en entertainment georganiseerd voor de 3de keer door de groene engel. Vele locale acts stonden op een van de 3 podia, dance/dj, singer-songwriter en een hoofdpodium in de muziekkiosk wat funkte, rockte en popte. In de ligwei kon je genieten van akoestische optredens en de DJ’s maakte er een lekker dansfeestje van met hun beats. Maar liefst 21 acts waren gratis te zien in het leuk aangeklede stadspark.

Fotografie: Hans Kreutzer