Full Moon Festival

Nieuw dance festival in Spaarnwoude.

Zaterdag 6 juni zullen de makers van Full Moon voor het eerst een outdoor festival organiseren op een heel mooi terrein in het bekende recreatiegebied Spaarnwoude.

Op dit supermooie festivalterrein van Spaarnwoude zet Full Moon hier meerdere areas met house, trance, freestyle en EDM/tribal om de hele dag van te genieten. Feesten in de zon met het gezellige festival gevoel op een zeer sfeervolle locatie aan een heel mooi stuk zwemwater met een zandstrand rondom. De hele dag lang buiten genieten van de lekkerste beats met je voeten in het water!

NU LAATSTE VROEGBOEK-TICKETS VOOR 30,- EURO

De Peddelpoel is een stukje Spaarnwoude op 300 meter van het terrein dat iedereen kent van één van de grootste en bekendste dance festivals van Nederland. Iedereen uit het hele land weet dit terrein goed te vinden en het is makkelijk bereikbaar vanuit het hele land. Overal om je heen zit je midden in het groen, langs een zwemwater met een heerlijk zandstrand om van te genieten.

Natuurlijk zal er ook een chill-out area zijn om even te genieten van de mooie natuur om je heen en zullen er verschillende kraampjes zijn met lekkere hapjes, versnaperingen, kleding en accessoires. Een echt all-in-one festival!

Full Moon Festival:

New Moon @ The Lake

Datum: Zaterdag 6 juni

Tijd: 13:00 – 23:00

Locatie: Peddelpoel, Spaarnwoude

Tickets:

Super Early Bird: € 25,- (UITVERKOCHT!)

Vroegboek ticket NU: € 30,- (Laatste tickets!!)

Regular tickets: € 49,50

Peddelpoel is één van de mooiste gebieden in Spaarnwoude, midden in het groen langs een zwemwater met zandstrand. Het mooie terrein ligt langs de A9 en is makkelijk per auto bereikbaar.