Miguel

Miguel onthult sexy artwork voor nieuw album.

Grammy award winnaar Miguel heeft een nieuw album aangekondigd. De opvolger van het in 2012 verschenen ‘Kaleidoscope Dream’ zal op 26 juni uitgebracht worden door Sony Music. Het nummer ‘Coffee’ is de eerste single van het album wat de titel ‘Wildheart’ heeft gekregen. De zanger heeft het sensuele artwork gedeeld via Twitter.

Miguel over het album: “It’s Los Angeles, it’s attitude, it’s aggression, it’s sex, it’s pyschedelia, it’s lust, it’s loneliness. It’s just more aggressive. It’s just raw. That’s why I love this album.”

Miguel brak in 2010 door met de single ‘All I Want Is You’ afkomstig van het gelijknamige debuutalbum. In 2012 bracht hij het veel geprezen ‘Kaleidoscope Dream’ uit waarmee hij vier Grammy Award nominaties in de wacht sleepte en de award verzilverde voor de single ‘Adorn’. Met dit nummer scoorde hij ook zijn derde nummer 1 hit in de Verenigde Staten. De single bleef maar liefst 23 weken op nummer 1 staan in de Billboard R&B/Hip-hip airplay chart.