Move Like Jagger

Move like Jagger met tribute band The Stones Geweldig eerbetoon aan The Rolling Stones.

Zing, dans en move like Jagger bij The Early Years, de geweldige show ter eerbetoon aan The Rolling Stones! De Britse tribute band The Stones komt naar Nederland met deze energieke show. Zanger Benjamin Wattam pakt iedereen in met zijn flamboyante optreden en lijkt ook nog eens sprekend op Mick Jagger. The Early Years is vanaf 30 september te zien in de Nederlandse theaters.

The International Hit Show In het theaterconcert The Early Years neemt de band het publiek mee naar de beginperiode van The World’s Greatest Rock And Roll Band (On Earth). De grootste hits als ’I Can’t Get No (Satisfaction)’, ’Start Me Up’, ’Honky Tonk Woman’ en ‘Jumpin’ Jack Flash’ zijn te zien tijdens deze avond.

“More of a reincarnation than a tribute band!” The Stones wordt gezien als de beste Britse tribute band van The Rolling Stones. Met dezelfde energie en aantrekkingskracht als The Rolling Stones, brengt deze band een getrouw eerbetoon aan het geluid en de uitstraling van een echte Stones-show. Compleet met vintage instrumenten, hippe kostuums en de typische maniertjes.