Songbird Festival

Festival maakt eerste namen bekend.

Dit jaar viert het Rotterdamse Songbirdfestival zijn eerste lustrum; zojuist zijn op 3FM de eerste namen bekendgemaakt.

Op zaterdag 28 november treden onder anderen Jett Rebel (solo), Matt Simons, Bo Saris (akoestisch), Rondé en Sunday Sun op.

Voor zondag 29 november zijn Gavin DeGraw , Kensington (akoestisch), Douwe Bob en Gavin James bevestigd. Ook Causes, Novastar (solo), Roosbeef, Mister & Mississippi en C Duncan maken die dag hun opwachting. Net als de kersverse winnaar van het vierde seizoen van De Beste Singer-Songwriter Van Nederland Anna Rune. Meer namen worden nog bekendgemaakt.

De kaartverkoop start zaterdag 23 mei om 10.00 uur.

Op 28 en 29 november 2015 verandert De Doelen voor de vijfde keer in een intiem indoor festival. Net als vorig jaar is heeft de zaterdag een compactere opzet met programma in drie zalen. Zondag 29 november is een muzikale ontdekkingstocht in zes zalen. Op beide dagen spelen alle artiesten een volledige set. De meesten met band, maar sommigen in speciale samenstelling.

3FM presents

Songbird Festival

De Doelen, Rotterdam

Zaterdag 28 november 2014

o.a. Jett Rebel (solo), Matt Simons, Bo Saris, Rondé, Sunday Sun

Aanvang: 17.45 uur

Entree: € 35 (excl. servicekosten)

Zondag 29 november 2014

o.a. Gavin DeGraw, Kensington (akoestisch), Douwe Bob, Gavin James, Causes, Novastar (solo), Roosbeef, Mister & Mississippi, C Duncan en Anna Rune

Aanvang:  16.00 uur

Entree: € 45  (excl. servicekosten)

Ticket de Luxe: € 145 (excl. servicekosten)

Passe-partout: € 75 (excl. servicekosten)

Kijk voor vogelnestjes (hotelovernachting incl passe-partout en ontbijtconcert voor twee personen) op www.songbirdfestival.nl