Sylvan

Emotievolle klanken in Patronaat.

Al vanaf 1999 weet Sylvan de luisteraar recht in het hart te raken met hun kwaliteitsalbums. Het  zijn de intense emoties die het hem keer op keer doen. “Force of Gravity”, het zevende werkstuk van deze uit Hamburg afkomstige band, lijkt dan ook bij voorbaat af te stevenen op het predikaat ‘voltreffer’ maar zo makkelijk wil ook Sylvan daar niet mee weg komen. Er is dan ook heel wat werk verzet. “Force of Gravity” heeft het in zich om de wereld op z’n kop te zetten en dat kun je als positief of als negatief bekijken.

Voor het eerst is Sylvan de studio ingegaan met gitarist Jan Petersen met wie de band al geruime tijd optredens doet. Zo is de getalenteerde gitarist al van de partij op het live album “ Leaving Backstage” en de dvd “Posthumous Silence – The Show”. De wisselwerking tussen hem en de band is enorm en dat heeft ervoor gezorgd dat elke bijt uit z’n voegen lijkt te barsten. De g-krachten van de emoties zijn dan ook gigantisch.

Op 19 juni in Patronaat speelt de band uit Hamburg nieuw en waarschijnlijk ook ouder materiaal! @Patronaat