WE ARE ELECTRIC

Nieuwe bevestigingen voor tweedaagse buiteneditie WE ARE ELECTRIC.

Vandaag wordt het programma voor WE ARE ELECTRIC dat op 19 en 20 juni op het E3 strand in Eersel plaatsvindt, uitgebreid met een tiental nieuwe namen. Ook zijn de camping tickets uitverkocht; zaterdag- en festivaltickets (excl. camping) zijn nog verkrijgbaar via www.we-are-electric.nl.

– We Electrify, We Shake Things Up, WE ARE ELECTRIC! –

De lente verandert het E3 Strand in Eersel (NB) momenteel in een paradijselijke plek voor een gloednieuw festival. Het omringende bos staat volop in bloei; het water van het uitgestrekte meer warmt geleidelijk op en kleurt fifty shades of blue en ook het fijne zandstrand ligt er onweerstaanbaar bij. Het natuurlijke decor van dit populaire recreatiegebied leent zich perfect voor een eerste editie van het crossover dance evenement WE ARE ELECTRIC- Wild Weekend of Electronic Wonders op 19 en 20 juni.

Tot nu toe zijn er maar liefst veertig acts aangekondigd waaronder internationale grootheden als The Prodigy, Paul Kalkbrenner en Hudson Mohawke. Vandaag worden ook Booka Shade (dj set), The Avener, Just Blaze, T. Raumschmiere (live), Raving George, Nicon b2b Franky Nuts feat. MC Swift , Wouter S., Brent Roozendaal, Akka en Piro & Eric Valentine aan de affiche toegevoegd. Het programma is nagenoeg compleet nu; de allerlaatste namen volgen zeer spoedig.

De tot nu toe aangekondigde acts per dag

Vrijdag 19 juni: Benny Rodrigues, Black Sun Empire, Egbert live, Girls Love DJs, Just Blaze, T. Raumschmiere (live),  Maduk & Nymfo feat MC Mota, Makam, Pitto (dj set), Nicon b2b Franky Nuts feat. MC Swift, Wouter S., The Flexican & MC Sef, Raving George.

Zaterdag 20 juni: The Prodigy, Paul Kalkbrenner, Chase & Status DJ Set & Rage, Netsky dj set & script MC, Hudson Mohawke (live), The Magician, Pendulum DJ set & Verse, Tiga, Noisia, Speedy J, Ben Sims, Gui Boratto, Booka Shade (dj set),Goose, Modestep, De Sluwe Vos Live (Kontra album show), Skip & Die, Joost van Bellen, The Avener, Tom Trago, Olivier Weiter, Mike Mago, Feder, Cleavage Live, GANZ, Guerilla Speakerz, Falco Benz, Nobody Beats The Drum (dj set), William Kouam Djoko, Jameszoo, Philip George, Mumdance, Brent Roozendaal, Akka, Mikey Biemans Soundsystem, Piro & Eric Valentine, ZES.

WE ARE ELECTRIC- Wild Weekend of Electronic Wonders met vijf podia

Van een monumentaal industrieel pand in de grote stad naar een plek middenin de natuur aan het water voor een nóg intensere beleving. Twee eindeloze zomeravonden in het langste weekend van het jaar die eeuwig lijken te duren alsof de factor tijd niet bestaat. Deze eerste buiteneditie van WE ARE ELECTRC (die náást de bestaande edities in het Klokgebouw komt) begint vrijdagmiddag 19 juni op drie van de vijf area’s. Op zaterdag 20 juni betoveren (inter)nationale elektronische acts en DJ’s op alle vijf de podia het publiek met ijzersterke live-performances en indrukwekkende shows. Een samensmelting van gevestigde namen en de allernieuwste acts -van drum ‘n’ bass tot electro en van trap door naar house en techno.

WE ARE ELECTRIC ONLINE

www.we-are-electric.nl

www.facebook.com/weareelectric.nl

www.twitter.com/WAEfestival