alt-j

alt-J op 19 november 2015 naar Ziggo Dome.

Artrockers naar Ziggo Dome.

Artrockers alt-J breken definitief door in Nederland. De Heineken Music Hall verkochten ze binnen 4 dagen uit, overmorgen sluiten de Mercury Prize winnaars Best Kept Secret af en op 19 november keert het Britse trio terug naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Kaarten zijn vanaf vrijdag 26 juni te koop.

Debuutalbum An Awesome Wave leverde de band uit Leeds de prestigieuze Mercury Prize en wereldwijde erkenning op. In Nederland verkocht alt-J zaal na zaal uit. Ook alle belangrijke festivals gingen om: Into The Great Wide Open, Pinkpop en Lowlands.

Headliner

Met krachtige opvolger This Is All Yours verkocht het Britse drietal begin dit jaar de Heineken Music Hall uit en sluiten ze overmorgen Best Kept Secret 2015 af. Nu wordt daar een nieuw hoofdstuk aan toegevoegd: op donderdag 19 november a.s. staat alt-J in de Ziggo Dome. Naast nieuwe singles Hunger Of The Pine, Left Hand Free en Every Other Freckle komen oude favorieten Breezeblocks, Tessellate en Matilda ongetwijfeld voorbij.