Benny Sings

Benny Sings werkt samen met Franse producer DatA.

Na de release van zijn ‘Best Of’ album in 2012 werkte producer/zanger Benny Sings op de achtergrond samen met diverse artiesten, onder meer met Mayer Hawthorne, Bea, Faberyayo en Roos Jonker. Ook schreef hij muziek voor de documentaires Zien en gezien worden en Of je worst lust, deed hij een tweetal tours door Japan en bracht hij onder diverse alter ego’s singles uit. Begin 2015 verscheen het nummer Straight Lines, het eerste nummer van zijn komende album, op het Berlijnse Jakarta Records.

Don’t Sing
Zijn samenwerking met DatA is niet bepaald onopgemerkt gebleven: de song was al geselecteerd voor de Europese Citroën C1 campagne. Met de door David Bertram geschoten video werden bínnen twee weken de 2.3 miljoen views gepasseerd. Momenteel werkt Benny Sings verder aan zijn komende album. Deze wordt eind 2015 verwacht.