Festyland

Achtste editie in aantocht.

Op vrijdag 9 oktober en zaterdag 10 oktober vindt de achtste editie van FestyLand plaats op de nieuwe locatie recreatiepark Hemelrijk in Volkel. De 3.000 Early Bird Tickets zijn uitverkocht, de reguliere kaartverkoop start op zaterdag 27 juni aanstaande om 10.00 uur. De eerste klinkende namen zijn inmiddels bekend: Jett Rebel, John Coffey, Jordy Dazz, Lil’Kleine, The Dirty Daddies, BZB en Puinhoop Kollektiv!

 Jett Rebel heeft een goed jaar achter de rug! Hij mocht diverse onderscheidingen in ontvangst nemen, waaronder een Edison en een 3FM Serious Talent Award. Hij was veelvuldig te zijn tijdens De Wereld Draait Door, speelde met groot succes op alle grote Nederlandse festivals inclusief Pinkpop en Lowlands en waren zijn tournees stijf uitverkocht. In oktober zal hij met zijn energieke en strakke show het festivalseizoen vakkundig afsluiten tijdens FestyLand! De mannen van John Coffey speelden meer dan 150 shows door heel Europa en gingen na hun show tijdens Pinkpop afgelopen editie wereldwijd viraal met het filmpje, waar zanger David Achter de Molen staand op het publiek een toegeworpen glas bier vangt, opdrinkt en weggooit. Live word je weggeblazen door dit smerige, beukende gitaargeweld! De muziek die Jordy Dazz maakt kan het beste beschreven worden als een mix tussen zwaargewicht Fedde Le Grand en supertalent Hardwell. Aan die mix voegt hij zijn eigen innovatieve en vernieuwende geluid toe. Wat je dan krijgt is een niet te stoppen Big Room tech-house. Samen met Ronnie Flex heeft  Lil’Kleine momenteel de nummer 1 hit Drank & Drugs te pakken en zal met zijn vette show de Spektakulair laten ontploffen! The Dirty Daddies zag het levenslicht tijdens FestyLand en is na twee jaar uitgegroeid tot dé ultieme festival act dat elk feest op haar grondvesten laat schudden. Het kleurrijke gezelschap van BZB maakt er overal een overrompelend, dampend optreden van. Ondanks dat het energieke en interactieve trio van Puinhoop Kollektiv pas een formatie vormt sinds de start van 2013, zijn ze nu al volwaardig onderdeel van de Nederlandse eclectische DJ scene.