Live At Amsterdamse Bos 2015

Sfeervolle zomerconcerten in de open lucht.

Een nieuwe reeks zomeravondconcerten bij Live At Amsterdamse Bos met Blaudzun, Ásgeir, Asaf Avindan, Jett Rebel en Kensington

Bostheater in derde zomerseizoen weer toneel van bijzondere optredens met unieke sfeer

De concertreeks Live At keert voor het derde seizoen terug met een nieuwe serie zomeravondconcerten op de zondag, soms op een andere dag, maar altijd in het sfeervolle Bostheater in het Amsterdamse Bos. Ook dit jaar weer met een affiche dat bij uitstek geschikt is om op zo’n bijzondere locatie een magische avond te creëren. De gelukkigen die goed op de hoogte waren kochten in de reeds gestarte voorverkoop alle kaarten voor de twee show met Kensington en het concert met Jett Rebel. Gelukkig is Blaudzun er nog, de IJlander Ásgeir en een exclusief Nederlands optreden van Asaf Avindan met zijn band. Kaarten zijn te koop

via www.liveatamsterdamsebos.nl

Festival in een avond

Live At begint op 7 juni met een reeds uitverkocht optreden van het Nederlandse multitalent Jett Rebel. Op 29 juni is het dan tijd om verder kennis te maken met de bijzondere Israëlische artiest

Asaf Avidan en zijn band, een groep die we al kennen van de Reckoning Song (One Day) maar die nog veel meer in zijn mars heeft. Avidan is al een sensatie in Frankrijk en Nederland zal waarschijnlijk snel volgen.

Het fenomeen Blaudzun is op 23 augustus te gast tussen de bomen. Met twee nieuwe singles op zak en daarbij zijn geweldige oeuvre is alles gereed voor een memorabel optreden.

IJslander Ásgeir is op 24 augustus te gast om zijn muziek van The Silene en nog veel meer te laten horen aan het Nederlandse publiek. Hij is met zijn typische IJslandse folk bij uitstek geschikt voor een concert in de natuur. Dat wordt zeker een prachtige combinatie.

De twee (!) akoestisch optredens van Kensington zijn beide uitverkocht, maar dat kan niemand meer verbazen.

En dan zou er best nog iets kunnen worden toegevoegd aan het programma waarbij ieder concert lijkt op een festival verpakt in een avond.

Een blijvende herinnering

Live At Amsterdamse Bos is meer dan een concert kijken, jas pakken en weer naar huis. Het Zomerterras is bij ieder optreden vanaf 17:00 uur geopend om vooraf te eten en te borrelen met heerlijke maaltijden, speciale wijnen en lekker bier. Zo kan er op de lange zomeravonden worden toegeleefd naar een concert dat ook allesbehalve doorsnee zal zijn. Iedere avond wordt zo een magische belevenis. Alle artiesten op het affiche bezorgen het publiek standaard een mooie avond, maar in deze setting ontstaat er iets wat een blijvende herinnering wordt.

Live At Amsterdamse Bos 2015

Juni-augustus 2015

Bostheater, Amstelveen

Deuren open: 17:00 uur

Aanvang hoofdact: circa 21:00 uur

www.liveatamsterdamsebos.nl