Night At The Park

Tickets voor Night at the Park 2015 bijna uitverkocht.

De kaartverkoop van Night at the Park, de nieuwe festivaltradtie in Den Haag, is bijna uitverkocht. De organisatie verwacht 30.000 bezoekers op 27 juni in het Haagse Zuiderpark die genieten van de line-up met o.a. Duran Duran, UB40, De Dijk en meer. De allerlaatste kaarten voor Night at the Park zijn nu nog verkrijgbaar via www.nightatthepark.nl of www.facebook.com/nightatthepark.

De organisatie van Night at the Park waarschuwt mensen die nog een kaartje willen kopen voor valse toegangsbewijzen. Het advies is om de aanbiedingen op sites zoals marktplaats.nl en onlineticketshop.nl te vermijden en alleen een kaartje te kopen via de officiële verkooppunten. Namelijk, www.nightatthepark.nl en www.facebook.com/nightatthepark.

UB40, Duran Duran, De Dijk, Splendid, de Coronas, Abba Gold en K’s Choice treden op tijdens de tweede editie van het festival. Night at the Park vindt plaats op 27 juni in Haagse Zuiderpark.

Night at the Park is de start van het ultireme weekendje popmuziek in Den Haag, want op zondag 28 juni vindt de 35ste editie van het gratis toegankelijke Parkpop plaats. Met o.a. OMD, Nico & Vinz, Frans Bauer, Chef’ Special en meer.

Voor meer informatie over Night at the Park:

www.nightatthepark.nl

Voor meer informatie over Parkpop:

www.parkpop.nl