Night At The Park

Een gezellig popfeestje in het Haagse Zuiderpark.

De tweede editie van Night at the Park is een enorm groot succes gebleken. In een volledig uitverkocht Haags Zuiderpark genoten 30.000 bezoeker safgelopen zaterdag van een flinke dosis popcultuur met o.a De Dijk, UB40, K’s Choice en Duran Duran als afsluiter. “We mogen terug kijken op een méér dan geslaagde editie. We waren ervan overtuigd dat het concept Night at the Park en de line-up van dit jaar veel bezoekers zou trekken, maar een uitverkocht huis hadden we nooit durven dromen na slechts één eerdere editie”. Aldus Guus Dutrieux van DUCOS Productions.

30.000 bezoekers hebben in een zonovergoten Zuiderpark kunnen genieten van popmuziek van het hoogste niveau tijdens de tweede editie van Night at the Park. Met grote namen zoals UB40, De Dijk, K’s Choice en Duran Duran is Night at the Park een absolute aanwinst op de Nederlandse festivalagenda. In 2016 zal Night at the Park plaatsvinden op zaterdag 25 juni. Tickets zijn nu al verkrijgbaar via www.nightatthepark.nl

De fervente festival bezoeker kwam overall goed aan z’n trekken afgelopen weekend in Den Haag. Want de dag na Night at the Park streek Parkpop neer in het Haagse Zuiderpark. Drie podia met nationale en internationale artiesten zoals OMD, Chef’ Special, Nico & Vinz, Frans Bauer en meer. Het Haags festival vierde dit jaar haar 35 jarig jubileum.

Fotografie: Angela van Tol-Largaespada