Toppers In Concert

Terugblik op The Crazy Summer Edition.

Met in totaal vijf concerten vierde Toppers in Concert eind mei zijn 11e editie als ‘Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ met maar liefst 340.000 bezoekers. Dit jaar barstte de zomer in alle hevigheid los in de Amsterdam ArenA met ‘The Crazy Summer Edition’. The Summer is Magic en dat zullen we weten!

De dresscode was ‘white with a colourful touch of summer’.

Traditiegetrouw ontvangen Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Rene Froger diverse (inter)nationale gasten. Dit jaar maakten The Village People, Clouseau, Danny de Munk, Edsilia Rombley, Willeke Alberti, Barry Hay en Roxeanne en Andre Junior Hazes hun opwachting tijdens Toppers in Concert. Samen met enkele verrassingsacts gaan Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger zorgden voor het meest ‘over de top’ feest van het jaar!

Fotografie: Gwendolyne van Erp