We Are Electric!

Programma voor tweedaagse buiteneditie WE ARE ELECTRIC compleet!

De twaalf laatste acts zijn toegevoegd aan het programma: Bart Skils, Boris Werner, Gomes, Doppelgang, EINDBAAS collective feat. Monodeer & Man of Mega, 030303, Pamb & Harsh, Boomshakalak Soundsystem,

Kaliman (Disco Horizontes), Lola, Lucky Done Gone en Dr. Robinson. Zaterdagtickets nog verkrijgbaar via www.we-are-electric.nl.

– We Electrify, We Shake Things Up, WE ARE ELECTRIC! –

Met de bevestiging van maar liefst twaalf nieuwe acts is het programma van de eerste editie van het crossover dance evenement WE ARE ELECTRIC- Wild Weekend of Electronic Wonders helemaal compleet.  Bart Skils, Boris Werner, Gomes, Doppelgang, EINDBAAS collective feat. Monodeer & Man of Mega, 030303, Pamb & Harsh, Boomshakalak Soundsystem, Kaliman (Disco Horizontes), Lola, Lucky Done Gone en Dr. Robinson zijn de laatste toevoegingen aan de line-up.

Meer dan zestig (inter)nationale elektronische acts zullen het publiek op zes podia, gelegen op een prachtige festivallocatie aan een groot meer aan de rand van het bos, tijdens het langste weekend van het jaar in vervoering brengen. Deze eerste buiteneditie (die náást de bestaande edities in het Klokgebouw komt) begint vrijdag 19 juni op drie van de zes area’s. Op zaterdag 20 juni betoveren (inter)nationale elektronische acts en DJ’s op alle de podia het publiek met ijzersterke live-performances en indrukwekkende shows. Een samensmelting van gevestigde namen en de allernieuwste acts -van drum ‘n’ bass tot electro en van trap door naar house en techno.

Festival en campingtickets uitverkocht

Er zijn enkel nog zaterdagtickets (excl. camping) verkrijgbaar via www.we-are-electric.nl a € 39,- (excl. servicekosten). Op de website is handige informatie te vinden voor onder meer alternatieve accommodatie in de omgeving van Eersel en Eindhoven (plus vervoer).

De volledige line-up per dag:

Vrijdag 19 juni:

Bart Skils, Benny Rodrigues, Black Sun Empire, Doppelgang, Egbert live, Girls Love DJs, Just Blaze, T. Raumschmiere (live),  Maduk & Nymfo feat MC Mota, Makam, Pitto (dj set), Nicon b2b Franky Nuts feat. MC Swift, Wouter S., The Flexican & MC Sef, Raving George, Boomshakalak Soundsystem,  030303.

Zaterdag 20 juni:

The Prodigy, Paul Kalkbrenner, Chase & Status DJ Set & Rage, Netsky dj set & script MC, Hudson Mohawke (live), The Magician, Pendulum DJ set & Verse, Tiga, Noisia, Speedy J, Ben Sims, Gui Boratto, Booka Shade (dj set),Goose, Modestep, De Sluwe Vos Live (Kontra album show), Skip & Die, Joost van Bellen, Tom Trago, Olivier Weiter, Mike Mago, Feder, Cleavage Live, Boris Werner, GANZ, Guerilla Speakerz, Falco Benz, Nobody Beats The Drum (dj set), William Kouam Djoko, Jameszoo, Philip George, Mumdance, Brent Roozendaal, Gomes, Akka, Mikey Biemans, Piro & Eric Valentine, ZES, EINDBAAS Collective feat. Monodeer & Men of Mega, Pamb & Harsh, Boomshakalak Soundsystem, Lola, Kaliman (Disco Horizontes), Lucky Done Gone, Dr. Robinson.

WE ARE ELECTRIC ONLINE

www.we-are-electric.nl

www.facebook.com/weareelectric.nl

www.twitter.com/WAEfestival