Hozier

Ierse singer-songwriter geeft extra concert.

Naar aanleiding van de enorme vraag naar kaarten voor het concert van Hozier is er een extra optreden toegevoegd. De Ierse singer-songwriter zal ook op 25 januari 2016 te zien zijn in de Heineken Music Hall. Amsterdam. Kaarten voor het concert op 27 november 2015 in Carré, Amsterdam, waren binnen een kwartier uitverkocht. De kaartverkoop voor het extra concert in Heineken Music Hall is per direct van start gegaan via www.ticketmaster.nl. 

Andrew Hozier-Byrne, beter bekend onder de artiestennaam Hozier, brak vorig jaar wereldwijd door met de enorme hit Take Me To Church. Het nummer, uitgebracht in 2013, bekritiseert in felle bewoordingen en met een indringend stemgeluid de misstappen van de katholieke kerk, die nog altijd een grote rol spelen in het dagelijks leven in Ierland. De single werd mede door de controversiële videoclip een grote hit over de hele wereld en wordt gezien als hét nummer van 2014.

Inmiddels heeft zijn debuutalbum Hozier, dat vorig jaar uitkwam, een gouden status in Nederland behaald en heeft hij al meer dan een miljoen albums over de hele wereld verkocht. Met zijn nieuwe single Someone New, die op YouTube al vele miljoenen views vergaarde, lijkt hij het succes ook dit jaar voort te zetten. Na een uitverkocht Paradiso begin dit jaar,  een aankomend optreden op het North Sea Jazz Festival en een rap uitverkocht concert op 27 november in het Koninklijk Theater Carré, komt Hozier op 25 januari weer terug naar ons land voor een optreden in de Heineken Music Hall.

 

3FM presents

Hozier

Maandag 25 januari 2016  | Heineken Music Hall – Amsterdam | Aanvang: 20.00 uur| Entree: € 32,50

Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/hozier
Kaartverkoop via  www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).