Jett Rebel

Zanger brengt livealbum exclusief bij Apple Music uit

Jett Rebel heeft vandaag vanuit het niets een livealbum uitgebracht. Het album met de titel ‘Tight Like A Baby Tiger (Live at Paradiso, Amsterdam)’ is per direct exclusief beschikbaar via Apple Music en iTunes.

De opnames voor dit album vonden plaats op 30 december 2014 in een uitverkocht Paradiso. Deze show was de afsluiter van ‘The Year Of The Rebel’. Een jaar waarin Jett Rebel (Jelte Tuinstra) op spectaculaire wijze doorbrak bij het grote publiek met maar liefst twee uitverkochte clubtours en 61 festivals. Begin dit jaar verkocht de excentrieke muzikant tevens de Heineken Music Hall uit. Op 11 juli staat hij op het op het North Sea Jazz Festival.

Apple Music
Op 30 juni verschijnt de langverwachte streaming service van Apple: Apple Music. Jett Rebel is de eerste Nederlandse artiest die exclusief content aanbiedt aan Apple Music. ‘Tight Like A Baby Tiger (Live at Paradiso, Amsterdam)’ zal vanaf 17¬†juli overal verkrijgbaar zijn. Het album zal als dubbelalbum op vinyl verschijnen via Music On Vinyl medio augustus.

Foto: Hans Kreutzer