Lost Frequencies

Tweede nummer Duitse één-hit binnen.

Na hitsingle ‘Are You With Me’ is ‘Reality’ feat. Janieck Devy de tweede Lost Frequencies-plaat die op #1 in de Duitse Top 40 staat.

Minder dan vier maanden geleden was ‘Are You With Me’ de hitsingle die Duitsland in zijn greep hield en bovenaan de lijst stond. De plaat stond twee weken op rij op nummer één en was daarna nog wekenlang  in de bovenste helft van de Duitse Top 40 te vinden. Het was het begin van ‘Are You With Me’s internationale succes, met hoge Chart-noteringen door heel Europa en de felbegeerde nummer één-positie in de UK Singles Top 40.

Net voor de #1 in Duitsland stond ‘Reality’ ook al bovenaan in de Top 40 in België, waar het succesverhaal van ‘Are You With Me’ ook begon. Daardoor lijkt het steeds waarschijnlijker dat ‘Reality’ in de voetsporen van zijn voorganger zal treden. Als de huidige trend zich voortzet, betekent dit dat Lost Frequencies in minder dan twee jaar tijd verantwoordelijk is voor twee wereldwijde hitsingles.

Maykel Piron, CEO Armada Music: “Ik kan bijna niet geloven dat Lost Frequencies wéér op nummer één staat in Duitsland, zo snel na ‘Are You With Me’. Ik wil graag Kontor Records bedanken voor hun aandeel in het succes van ‘Reality’.

Jens Thele (CEO Kontor Records): “We zijn ontzettend blij met Felix’ tweede opeenvolgende nummer één-hit. Ik wil mijn team bedanken en onze vrienden van Armada Music; zij hebben ons het vertrouwen gegeven en dat heeft zich uitbetaald.”

Bekijk de officiële music video ‘Reality’
Luister naar ‘Reality’ op Spotify
Luister naar ‘Are You With Me’ op Spotify