Maaike Ouboter

Singer-songwriter overtuigt in Kersouwe.

Dat Maaike Ouboter goed kan zingen wisten we allemaal al. De singer-songwriter uit Amsterdam, weet met kwetsbare, kleine Nederlandse liedjes haar publiek te raken. Haar auditie met ‘Dat ik Je Mis’ voor De Beste Singer-Songwriter van Nederland zorgde voor haar doorbraak. Dit nummer bereikte binnen enkele dagen de hoogste positie van de hitlijsten in Nederland en in België. Maaikes clubtour in Nederland in 2014 verkocht razendsnel na aankondiging uit.

In het mooie natuurtheater Kersouwe kwam Maaike’s muziek optimaal tot zijn recht. Ze wist het publiek stil te krijgen en te ontroeren.

PollyAnna

Voor de pauze speelde PollyAnna, afgelopen december door Giel Beelen bij DWDD benoemd als ‘hét geluid van 2015’!

Sindsdien loop het storm en is het jaar als een gekkenhuis van start gegaan. Met een aantal radio- en tv-optredens dat niet op één hand te tellen is en Radio 3, 2 en 1 die als een countdown bezocht werden racet de Haagse popzangeres het land door.

Fotografie: Hans Kreutzer