We Are Electric

 WE ARE ELECTRIC op zaterdag 14 november 2015 in Klokgebouw Eindhoven

Verkoop Early Birdtickets start zaterdag 18 juli a.s. om 10.00 uur!

Aftermovie WE ARE ELECTRIC E3 Strand (juni 2015) nu online

– We Electrify, We Shake Things Up, WE ARE ELECTRIC!

Na de succesvolle eerste buiteneditie van WE ARE ELECTRIC op het E3 Strand in Eersel (NB) vorige maand, gaat dit internationale crossover dancefestival komend najaar weer naar binnen. WE ARE ELECTRIC wordt namelijk op zaterdag 14 november a.s. in het Eindhovense Klokgebouw gehouden, net als eerder in 2013 en in 2014. Toen was dit monumentale gebouw op het industriële Strijp S-terrein het decor voor twee geslaagde edities die ieder met 7000 bezoekers ruim op voorhand uitverkochten. De voorverkoop van de (gelimiteerde) voordelige Early Birdtickets start nu zaterdag 18 juli a.s. om 10.00 uur.

WE ARE ELECTRIC outdoor versus indoor

De beslissing om na twee succesvolle indoor edities van WE ARE ELECTRIC in het Eindhovense Klokgebouw in november 2013 en -2014 ook een zomerse buiteneditie te gaan realiseren middenin de natuur met ruimte voor een luxe camping, bleek een gouden greep. Niet alleen verkocht het tweedaagse evenement op het E3 Strand vorige maand ruimschoots uit; ook de combinatie van een spannend eclectisch programma en de ligging aan een groot helder meer in het bos gaven dit droomdebuut een electrische lading. Meer dan zestig acts (waaronder nieuw talent en internationale grootheden zoals Paul Kalkbrenner en The Prodigy) op zes podia brachten 15.000 bezoekers tijdens het langste weekend van het jaar in vervoering. Laatstgenoemde band nam zelfs zijn nieuwe video Get Your Fight On volledig op deze idyllische locatie op.

De aftermovie staat inmiddels online.

Verkoop Early Birdtickets voor WE ARE ELECTRIC vanaf zaterdag 18 juli a.s. 10.00 uur

WE ARE ELECTRIC kent dit jaar voor het eerst drie verschillende tickets. Trouwe WAE-fans worden beloond met de flink voordeligere en gelimiteerde Early Birdtickets (€ 29,-). Ook de Regular Tickets (€ 35,-) zijn gelimiteerd. Als die uitverkocht zijn kunnen de late beslissers tenslotte nog Late Tickets (€ 39,-) kopen. Toegang alleen voor bezoekers van 18 jaar of ouder.

Early Birdtickets: € 29,- (exclusief servicekosten €  2,50)

Regular tickets: € 35,- (exclusief servicekosten €  2,50)

Late tickets: € 39,- (exclusief servicekosten €  2,50)

Tickets voor WE ARE ELECTRIC zijn online verkrijgbaar via www.we-are-electric.nl/tickets

WE ARE ELECTRIC – november 2014

Tijdens WE ARE ELECTRIC vorig jaar november waren drie karakteristieke zalen van het monumentale industriële Klokgebouw in Eindhoven van 20.00 uur tot 7.00 uur het epicentrum voor een samensmelting van explosieve DJ sets, adembenemende visuals en energieke live acts van bijvoorbeeld Rudimental DJ Set, Gesaffelstein DJ Set, 2manydjs DJ Set en Roni Size Reprazent.

WE ARE ELECTRIC gelooft in de toekomst van elektronische (dance)muziek waarbij de nadruk ligt op spanning en energie: van gevestigde namen tot de allernieuwste acts, van uk beats tot electro en van trap/ hiphop tot house. WE ARE ELECTRIC staat voor een eigenzinnige kijk op het organiseren van festivals en concerten en stelt zich als doel om een intense muzikale ervaring te creëren waarbij het publiek centraal staat, feest het devies is, en het avontuur niet geschuwd wordt.

Foto’s: Bart Heemskerk