Zitakula

Afrofunk-band presenteert EP in Vondelpark Openluchttheater.

Negenkoppig afrofunk-beest Zitakula is al twee jaar bezig aan een opmars. Vorig jaar speelden de mannen al op festivals als Welcome to the Village en Magneet Festival, en schopten ze het tot de finale van de Amsterdamse Popprijs in de Melkweg. Deze zomer tourden ze door Duitsland en België, en speelden ze onder andere Utrecht plat na de Grand Départ van de Tour de France.

Met bijna twee jaar aan live-ervaring is de band eind juni de studio ingedoken om in vier bloedhete dagen een nieuwe EP op te nemen. Op weg naar de eerste langspeler, die begin 2016 verschijnt, presenteert Zitakula nu: ‘Fly & Scatter’. De eerste fragmenten staan binnenkort online.

Waar? Vondelpark Openluchttheater, Amsterdam.
Wanneer? Zaterdag 15 augustus, 15:00 uur.
Hoeveel? Het evenement is gratis toegankelijk.

We hopen u in het Vondelpark te zien!
Voor meer informatie en muziek: www.zitakula.com of www.facebook.com/zitakula

De show is onderdeel van de reeks ‘Buitenspelen voor de GRAP,’ georganiseerd door Sena en de GRAP.