Zwarte Cross Vrijdag 2015

Festival trekt op dag 1 al een record aantal bezoekers.

Op vrijdag 24 juli is het Zwarte Cross festival in Lichtenvoorde groots van start gegaan voor het grote publiek. Het door velen gezien als ‘het gezelligste festival van Nederland’ trekt dit jaar meer bezoekers dan ooit. Verwacht wordt dan ook dat er een bezoekersrecord wordt verbroken. Vorig jaar trok Zwarte Cross nog 185.000 bezoekers. Dat zal dit jaar vast fors meer zijn. Op de vrijdag was de uitverkochte dag vast mede te wijten aan Anouk die het festival op dag 1 afsloot. Ook Miss Montreal en band of Skulls mochten op veel enthousiasme rekenen. Zwarte Cross kent behalve een muziekprogramma ook een leuk theaterprogramma. Het is ook de welkome afwisseling en de onbetwiste gezelligheid waardoor veel bezoekers ieder jaar weer voor Zwarte Cross kiezen.

Fotografie: Rob Herstel