Amsterdam Woods Festival

Drie dagen live muziek, muziekdocumentaires en culinaire verrassingen.

Amsterdam is alweer een nieuw muziekfestival rijker. In het Amsterdamse Bos vond op 28, 29 en 30 augustus het nieuwe meerdaagse live muziekfestival: ‘Amsterdam Woods Festival plaats’. De echte muziekliefhebber kon er volop genieten van nationale en internationale artiesten, waaronder The Veils, I Am Kloot, Josef Salvat en Mister & Mississippi. Ook waren er muziekdocumentaires geprogrammeerd door IDFA en Melkweg en culinaire hoogstandjes.

De muziek op het Amsterdam Woods Festival bestond uit een mix van nieuwe en toonaangevende (alternatieve) indie, pop- en rockmuzikanten uit binnen- en buitenland. Oftewel artiesten die in eigen land al gevestigd zijn en nu internationaal ook steeds meer bekendheid krijgen. Artiesten om te ‘ontdekken’ naast bekendere namen die al langer meedraaien.

Bekijk de foto-impressie door Hans Kreutzer van 29 en 30 augustus.