DI-RECT

Programma voor 15jarig jubileum op het Scheveningse strand compleet.

De Haagse band DI-RECT viert op zaterdag 29 augustus haar 15 jarig jubileum op het strand van Scheveningen met een uniek concert: 15 JAAR DI-RECT.

Son Mieux, het soloproject van Camiel Meiresonne, de Amsterdamse band Indian Askin onder management van producer/gitarist Dennis van Leeuwen (Kane) en de Haagse band Splendid, met haar vrolijke popmuziek met invloeden uit de reggae en hiphopscene, maken de line-up in het voorprogramma op 29 augustus compleet.

Eerder werd al bekend dat tijdens deze avond muzikale vrienden: Guus Meeuwis, voormalig voorzanger Tim Akkerman, Waylon, gitarist Dennis van Leeuwen (Kane), Miss Montreal, concertpianist, Wibi Soerjadi (waarmee DI-RECT de hit Blind for you maakte, The Indien, Sven ‘Hammond’ Figee, Kern Koppen, Soul Sister Dance Revolution hun bijdragen leveren.


Hotel DI-RECT

Vanaf 17 augustus is op NPO3, AVROTROS dagelijks prime time te zien hoe DI-RECT zich voorbereidt op het jubileum. Het programma Hotel DI-RECT geeft een unieke kijk in het leven van de mannen van DI-RECT, de voorbereidingen van het concert en de mooie gesprekken met hun gasten.  

 

Concert registratie

Het jubileumconcert zal de week na het concert (op zaterdag 5 september) door NPO3 worden uitgezonden

 
Tickets voor dit unieke DI-RECT jubileum zijn te koop via www.di-rect.com en Primera winkels. Ticketprijs: € 27,50 (exclusief servicekosten)

 

Datum:  Zaterdag 29 augustus 2015

Programma:

16:00-21:00         diverse optredens

21:00-23:00         DI-RECT

Locatie:              Strand van Scheveningen t.h.v. Noordelijk Havenhoofd

Tickets:              www.di-rect.com  €27,50 ( exc. servicekosten)