Don’t Let Daddy Know

Duo host eigen stage op het wereldbekende Creamfields Festival.

Dit jaar zal Don’t Let Daddy Know (DLDK) haar eigen stage hosten op een van de bekendste dance festivals ter wereld; Creamfields.

Het succesvolle dance cross-over concept is langzamerhand de wereld aan het veroveren met DLDK events in België, Chili en op Ibiza. Aankomende zondag zal DLDK voor het eerst plaatsvinden op Creamfields.

Don’t Let Daddy Know host eigen stage op het wereldbekende Creamfields Festival De DLDK stage zal zondag 30 augustus de grootste Nederlandse dj’s verwelkomen, denk aan Sander van Doorn, Fedde Le Grand, Nicky Romero, Blasterjaxx, Firebeatz en Julian Jordan. Essam Jansen en Alex Hes, E&A events oprichters en mede verantwoordelijk voor het DLDK concept zijn blij: “We zijn super trots op het feit dat we een eigen DLDK stage mogen hosten op Creamfields; voor ons wereld’s meest toonaangevende dance festival.”

E&A Events

In 2008 speelden de twee Amsterdamse vrienden Essam Jansen en Alex Hes in op  een behoefte in het Amsterdamse uitgaanscircuit. Samen hebben ze E&A-events opgericht. E&A had hun internationale doorbraak in 2012 tijdens de eerste editie van Don’t Let Daddy Know (DLDK) in ’s werelds grootste discotheek de ‘Privilege’ op Ibiza. Het doel van dit evenement was om een unieke cross-over sound te laten horen door live-acts en dj sets te combineren. Het concept is sinds de eerste editie een groot succes, inmiddels is DLDK een organisatie met events in zeven verschillende landen, waaronder Turkije, Engeland (Creamfields en Manchester), Spanje en België.

In aanvulling op het DLDK concept, organiseert E&A een van de grootste festivals van Nederland tijdens Koningsdag, met de toepasselijke naam ‘Kingsland’.  Afgelopen editie verwelkomden ze meer dan 30.000 feestgangers in het Olympisch stadion, mede door de line-up met o.a. Martin Garrix, Hardwell, Armin van Buuren en Showtek. E&A wil op de lange termijn in minstens 30 verschillende landen locaties zoals het Ziggo Dome uitverkopen met hun events. Het is duidelijk dat Essam en Alex hier zijn om te blijven.