FestyLand

Guus Meeuwis & Band bevestigd voor FestyLand.

De organisatie van FestyLand is erin geslaagd om Guus Meeuwis & Band te programmeren als afsluiter op zaterdagavond 10 oktober. Tijdens deze show van 75 minuten zullen vele hits voorbij komen! Verder zijn Rondé, Mr. Polska, The Wetnecks, Tony Junior, Baby Blue, Mannuccii en David Ghetto aan de line-up toegevoegd en is de regionale kaartverkoop inmiddels gestart.

 In de zomer van 2015 is het 20 jaar geleden dat de carrière van Guus Meeuwis begon met de monsterhit Het is een nacht. De zanger is nog steeds razend populair en daarom is de organisatie verheugd dat hij de zaterdagavond van FestyLand op waardige wijze zal gaan afsluiten!

Het gaat hard met 3FM Serious Talent Rondé. Debuutsingle Run wordt 3FM Megahit en opvolger We are one behaalt diezelfde status. De recensies van het optreden tijdens Lowlands zijn lovend. Een show van Mr. Polska is hard, rauw, energiek, Pools en recht in je smoel. Begin dit jaar verscheen zijn tweede album met daarop de hit Ravotten, die hij samen opnam met Ronnie Flex.

Al eerder werden de volgende bands bekend gemaakt voor het tweedaagse festival dat in sfeervolle en verwarmde tenten plaatsvindt: Jett Rebel, Muyayo Rif, John Coffey, BZB, Memphis Maniacs, La Fuente, East & Young, Lil’Kleine & Ronnie Flex, Luminize, Beat the Stones, Puinhoop Kollektiv, Jordy Dazz en The Dirty Daddies

Regionale voorverkoopadressen voor de fysieke tickets:

Eetpunt ’t Plein – Volkel, BillyBird Park Hemelrijk – Volkel, Eethuis De Buurman – Odiliapeel, Guitar King – Boekel, Hap & Stap – Zeeland, Uitpunt – Veghel, Paperpoint – Heeswijk, Jan van Roessel – Schijndel.